Vin la… jazz

🍷🎷 Descoperă eleganța Jazz-ului și deliciile Vinului! 🎷🍷

Te invităm la o seară magică de jazz și vin, unde rafinamentul muzicii jazz se va îmbina armonios cu aroma vinurilor alese cu grijă. Pe 17 octombrie îl vom asculta împreună pe John Coltrane, o figură emblematică a jazzului secolului 20. John Coltrane este considerat unul din cei mai importanți inovatori în muzica de jazz modernă: dacă la începutul carierei sale a cântat mai mult be-bop și hard-bop, ulterior s-a situat în avangarda stilului free.

De-a lungul carierei, a organizat cel puțin 50 de ședințe de înregistrare în calitate de lider, apărând alături de multe nume celebre în epocă, precum trompetistul Miles Davis și pianistul Thelonious Monk. Muzica sa a influențat generații după generații de saxofoniști. Spre sfârșitul carierei, muzica sa a căpătat tot mai mult accente spirituale, acesta fiind unul din motivele pentru care a fost canonizat sub numele de Saint John William Coltrane de către Biserica Africană Ortodoxă.

Vino așadar alături de noi într-o călătorie muzicală și gustativă excepțională, în cadrul unei seri de jazz și vin, care te va cuceri iremediabil. De acum în fiecare marți seară, de la orele 19:00.

Și pentru că e Happy Hour, la un pahar de vin cumpărat, primești unul din partea casei! Locurile sunt limitate, așa că va trebui să-ți faci o rezervare.

Distribuie