Vin la… jazz #3

🍷🎷 Descoperă eleganța Jazz-ului și deliciile Vinului! 🎷🍷

Continuăm serile de jazz și vin, unde rafinamentul muzicii jazz se va îmbină armonios cu aroma vinurilor alese cu grijă. Pe 31 octombrie îl vom asculta împreună pe Tom Waits, în seara de Haloween!

Thomas Alan Waits este un compozitor, poet și actor american. Vocea sa particulară a fost descrisă ca fiind „înecată într-un butoi de whisky, atârnată la afumat pentru câteva luni și apoi călcată de o mașină”. Muzica sa combină blues, jazz, rock și alternativ. Waits a compus coloana sonoră a unor filme („Night on Earth”, regia Jim Jarmusch), precum și opera „The Black Rider”. Cariera sa include roluri în filmele „Down by Law”, „Coffee And Cigarettes”, „The Fisher King”, „Bram Stoker’s Dracula”. În 1980 s-a căsătorit cu Kathleen Brennan, care i-a devenit și colaboratoare la majoritatea proiectelor muzicale.

Vino așadar alături de noi într-o călătorie muzicală și gustativă excepțională, în cadrul unei seri de jazz și vin, care te va cuceri iremediabil.

Și pentru că e seara de Haloween, cea mai bună costumație va fi premiată cu o sticlă de vin de la tenuta Viglione! Locurile sunt limitate, așa că va trebui să-ți faci o rezervare.

Distribuie